Díjak

Azért dolgozunk, mert hiszünk abban, hogy az életünkért csakis mi vagyunk a felelősek és kötelességünk mindent megtenni annak érdekében, hogy előrébb jussunk! Szenvedélyünk az alkotás, az önmegvalósítással kombinált álmok megformálása!

Azért indulunk versenyeken, hogy megmérettessük magunkat és az ott szerzett tapasztalatokkal felvértezve még jobb, még érdekesebb és még letisztultabb termékeket készítsünk Nektek! Ezeken a versenyeken találkozhatsz más „chili” kultúrákkal. Olyanokkal, akik sokkal előrébb tartanak, mind technikában, technológiában és mentalitásban, nálunk.

 Maga a verseny, a versenyre való készülés is része a természetes fejlődési folyamatnak, ugyanakkor nagyon jó érzés egy termékdíjat nyerni, mert visszaigazol: Jó az út, amin jársz!

…de lehet bármennyi díjunk, a legfontosabbak mindig Ti, a fogyasztók vagytok nekünk!

World Hot Sauce Awards 2015

Minden ember álma, hogy egyszer eljusson oda, ahol olyan termelők/termékek vannak, akik hatására, inspirálására elkezdte az útját! …de az álmok, csak akkor érnek valamit, ha megpróbáljuk őket megvalósítani! 2015-ben neveztünk a chili világbajnokságra! A World Hot Sauce Awards-on 109 gyártó, 49 kategóriában, közel 300 terméke mérette meg magát. Vezető termékünk, a Spirit of Attila a Hot/Hot kategóriában óriási örömünkre és meglepetésünkre az első helyet szerezte meg!

 Fantasztikus siker ez nekünk éppúgy, mint a magyar kézműves élelmiszeriparnak! Elindultunk egy olyan úton, ami néha rögös, néha nagyon sáros, de a lábnyomunk már rajta van.

Hajdú-Bihar Megyei Minőségi Termék 2013

Egy felkérésen eleget téve, 2013-ban elindultunk, a Hajdú-Bihar Megyei Minőségi Termék Társaság által kiírt, Minőségi Termék pályázatán, ahol nagy örömünkre, a zsűri döntése alapján, manufaktúránknak a : „Hajdú-Bihar Megye Minőségi Terméke” díjat adományozta!

Első termékdíjunk, sosem felejtjük el!

Magyar Kézműves Remek 2015

Jól esik, ha itthon is elismerik munkánkat! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, munkánk értékeléseként a „Magyar Kézműves Remek” kitüntető címet adományozta manufaktúránknak!

Különösen megtisztelő számunkra ez a díj, hiszen a magyar kézműves élelmiszeripar egyik legrangosabb elismerését vehettük át.

HB Megyei Kitüntetett Minőségi Termék 2014

2014-es arculatváltásunk apropóján újra megmérettettük magunkat és a Hajdú-Bihar Megyei Minőségi Termék Társaság, 100 ml-es chiliszósz sorozatunkat a „Hajdú-Bihar Megye Kitüntetett Minőségi Terméke” díjjal jutalmazta, melyet évente csupán egy termelő kaphat meg. Nagy megtiszteltetés ez számunkra!

The Hot Pepper Awards 2016

A kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő New York-i, The Hot Pepper Awards-on mi is képviseltettük magunkat, az egyik legkülönlegesebb termékünkkel, a Hab’n’go-val. Különleges összetétele és textúrája miatt – akkor a világ egyetlen paprikabefőttje volt -, „csupán” a nyílt kategóriában tudtunk nevezni, ahol azok az innovatív termékek indultak, amelyeket nem lehetett besorolni a tradícionális kategóriákba.

 Nagy meglepetésünkre, a Hab’n’go a harmadik helyezést érte el! Itt kell, megjegyeznem, hogy ezeken a versenyeken bár hirdetnek első, második és harmadik helyezést, mindhárom minősített terméket győztesként kezelik, ezért a nyakcímkén, vagy banneren, a „winner” megjelölést kéri a verseny kiírója.

World Hot Sauce Awards 2016

2016-ban visszatértünk előző évi nagy sikerünk helyszínére, egy másik termékkel, egy másik kategóriába.

 A Kabai Tüzes Mennykő (Fireball), a Hot sauce/medium kategóriában, a második helyezést érte el! Tekintettel a népes és erős mezőnyre –tizennégy országból, 161 gyártó, több mint ezer (!) termék – helytállásunkra nagyon büszék vagyunk!

World Hot Sauce Awards 2017

Best Hot Sauce in the World

Édes Csípés

World Hot Sauce Awards 2017

Hot/Asian style kategória

World champion

Édes Csípés

World Hot Sauce Award 2017

Hot/Mild kategória

World Champion

Aranyszarvas

World Hot Sauce Awards 2017

Hot/Medium kategória

II. helyezés

Kabai Tüzes Mennykő

World Hot Sauce Awards 2017

Hot/Pepper Blend kategória

II. helyezés

Alabárdos