27
Aug
- 
                                            Előkészület 1-2 óra 
- 
                                            Főzés 3-10 perc 
- 
                                            Kész 15 perc 
- 
                                2 személyre 
Összetevők
- 1 kg marhahús
- 2 teáskanál barnacukor
- 1 teáskanál kukoricakeményítő
- 2 teáskanál fokhagyma por vagy 1 fej fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 teáskanál pirospaprika
- 3 teáskanál BBQ chiliszósz
- 1 teáskanál fekete bors
- 1 evőkanál só
Elkészítés
A marhahúst vágjuk 1 cm vastag szeletekre. Keverjük össze egy tálba az alapanyagokat és helyezzük bele a húst, és hagyjuk pihenni 1-2 órát. Ez az idő elegendő arra, hogy a só áthatoljon a felületen és meglazítsa a húsban lévő rostokat.
Miután a grill felmelegedett, helyezzük rá a hússzeleteket és grillezzük meg.
Itt egy kis segítség a sütéshez:
3 perc – Rare: a húst vékony réteg övezi, belseje nyers és langyos
5 perc – Medium Rare: a húst szélesebb sült réteg övezi a belseje nyers és átmelegedett
7 perc – Medium: a bátortalanok bátran ehetik. a belseje már nem nyers, de megmarad a rózsaszín szín
10 perc – Medium well done: a hús teljesen át van sütve de belül egy halvány rózsaszín csík húzódik
Well done: addig sütöd amíg akarod.
Lábjegyzet
- 
                                        A szakács megjegyzése: 
- 
                                        A szerkesztő megjegyzése: 
 
                    